“De waarheid is er al. Het is niet iets dat kan worden verkregen. Het omarmen van dit begrip opent de deur van meditatie…
In deze wonderlijke vreugde van ZIJN, openbaart de Waarheid zich aan zichzelf”

Richard Miller Truth

Ben je op zoek naar diepe ontspanning? Wil je dieper slapen en uitgeruster wakker worden? Wil  je je meer zen voelen? Je zijn meer op de voorgrond plaatsen en je actie gerichtheid af en toe uit zetten? Ben je benieuwd wat meditatie kan betekenen voor jouw dagelijkse leven? Kom dan lessen bij  Yoga Nidra in Utrecht van yogadocente en energiewerker Monique de Boer.

Series van 6 lessen Yoga Nidra (iRest) in Utrecht

In reeksen van 6 lessen gaan we samen aan de slag met Yoga Nidra. Je kunt ook kiezen voor losse lessen.

iRest is een vorm van Yoga Nidra. Het wordt ook wel slaap yoga genoemd. Met Yoga Nidra kom je in een diepe vorm van ontspanning en meditatie. Een droomloze slaap, die je terugbrengt naar het gevoel van rust sereniteit en welkom zijn. En dat is een mooie plek om bij te komen en te helen.

Deze meditatieve vorm van zelf onderzoek brengt je terug naar wie je in werkelijkheid bent. Alsof je een sluier oplicht waarvan je misschien niet eens wist dat die er was. Je “doenende ik” wordt achtergrond, je “zijn” wordt voorgrond. Daardoor kom je weer in contact met je diepste,  intuïtieve heldere en spontane intelligentie.

De lessen starten met ademhalingsoefeningen en een rustige vorm van Hatha yoga waarmee je contact maakt met je lichaam. Het tweede deel van de les is er een geleide Yoga Nidra meditatie, die je in bewustzijn en verbinding met de omgeving naar de droomtoestand tussen waken en slapen brengt. De lessen worden gegeven in het Nederlands en Engels, afhankelijk van de behoefte van de deelnemers.

Het resultaat van Yoga Nidra ( iRest)

  • Diepe ontspanning

  • Loslaten vervelende ervaringen

  • Loslaten van spanning

  • Meer energie ervaren

  • Heling

Voor mij een eerste kennismaking met yoga. Monique deed dit met professionaliteit en een enorme liefde voor de yoga en haar deelnemers. Een warm bad en zeker een aanrader!!

Heb zelf wel enige ervaring met verschillende yoga stijlen en docenten. Ik heb niet eerder iemand ontmoet die met zoveel toewijding, vakbekwaamheid en empathie yogales geeft. Ik kom gestresst, houd niet van zweverig, volg de les en het raakt me oprecht, eigenlijk elke les.

Wil je helemaal tot rust komen, goed leren aarden en oefeningen krijgen onder persoonlijke professionele begeleiding? Dan is Monique de Boer de juiste docent voor jou en een VerAdeming!

De yogalessen van Monique zijn professioneel maar vooral heel liefdevol!

Monique weet een fijne, veilige sfeer te creëren, geeft veel duidelijkheid in de oefeningen en is zeer toegewijd aan ieders persoonlijke ervaring.

Monique geeft haar yin lessen met een combinatie van rust, zorgvuldigheid, plezier en een vleugje humor. Er is zorgzame aandacht voor iedere deelnemer, en respect voor wat ieder nodig heeft. Fijn!

Ik heb mijn yogalessen van Monique als heel fijn ervaren! Erg ontspannend. Ook voor de jeugd aan te raden!

Ik heb 2 jaar yoga ervaring bij Monique. Meerdere keren heeft zij met speciale oefeningen ingespeeld op mijn specifieke klachten. Ik denk dat de oefening het genezingsproces versnelden.

Ik heb door de yin geleerd de signalen van mijn lichaam meer serieus te nemen.

Compliment voor de mooie rustgevende muziek.

Monique creëert een veilige en liefdevolle omgeving, waarin ze naast goede yoga en ademhalingsoefeningen je ook goed laat aarden. Deze combinatie zorgt voor een enorme ontspanning van zowel lichaam als geest.

Monique weet met haar warme aandachtigheid, heldere uitleg over de houdingen en haar gevoel voor sfeer een omgeving te creëren waarin ik echt tot rust kan komen. Het voelt altijd weer als n cadeautje om er te zijn.

Yin yoga is heerlijk om je lichaam soepel te maken. Met rust en aandacht zorgt Monique ervoor dat je in verschillende houdingen de spanning in je lichaam los kan laten. Heel fijn.

© Copyright – Yoga en Energiewerk – Monique de Boer