Ben je op zoek naar iemand bij wie je een healing in Utrecht kunt laten doen? Iemand die veel ervaring heeft met energiewerk? Wil je blokkades opheffen? Laat dan een healing doen bij energiewerker Monique de Boer. Een gecertificeerd aura reader en healer die je in een veilige omgeving oude patronen helpt loslaten. Een combinatie met een reading of coaching is ook mogelijk.

Healing: in contact met je intuïtie

Energiewerk staat voor werken op energetisch niveau.
Hierbij maak je gebruik van je intuïtie.

Soms ga je onbewust nog driewielend door het leven, terwijl je eigenlijk al toe bent aan een racefiets. Je leeft onbewust ‘oude’ energie of energie die niet van jou is. Dat gebeurt ons allemaal. Soms is het gewoon lastig om oude energie los te laten of de energie van anderen buiten de deur te houden. Tijdens een healing kom je weer in contact met jouw eigen energie en intuïtie.

Loslaten van oude patronen

Met een healing kun je patronen loslaten die niet meer passen in jouw huidige leven. Het geeft je een gevoel van ‘schoonmaak’ en ontspanning, zowel op geestelijk als lichamelijk niveau. Een healing kan op energetisch niveau blokkades opheffen en jouw energie weer in balans brengen. Vaak ervaar je daarna een gevoel van rust en ontspanning.

Het resultaat van een healing

Bij spanning of blokkade van de  energiestroom ‘beweeg’ ik als healer met mijn handen de energie uit jouw systeem. Door energie van anderen terug te geven en je eigen energie terug te laten stromen, ervaar je meer ruimte. Ruimte om te zijn en om stappen te zetten op een manier die past bij wie jij bent.

“Shedding new lights on familiar feelings in a comforting way”

“Een zeer bijzondere ervaring die mij vele eye-openers heeft gegeven.”

“Monique creëert voor en tijdens de sessie een veilige en vertrouwelijke sfeer waardoor ik mij zeer op mijn gemak voelde.”

“Diepe en heldere beelden en metaforen waar ik me goed toe kon verhouden.”

“Heel herkenbaar maar toch confronterend als een onbekende het zegt.”

“Fijne ervaring.”

“Dank je wel Monique, heel leuk…”

“Uitstekend, veel dank!”

“She knows and she sees.”

“Leuke ervaring, herkenbare punten , inspirerend!”

“Ik wil ook zien wat jij ziet, maar ben blij dat ik er naar mocht luisteren…”

“Dank je wel voor de healing; het was erg accuraat”

“Bijzondere rustgevende ervaring.”

“Een mooie ervaring. Ik wist dit wel maar toch weer niet.”

“Een healing geeft mij een opgeruimd gevoel, alsof je wat lichter door het leven stapt.”

© Copyright – Yoga en Energiewerk – Monique de Boer