Op zoek naar stoelyoga in Utrecht? Bij yogadocente Monique de Boer kun je lessen stoelyoga volgen op maat bij jou thuis of in jouw bedrijf. Met veel persoonlijke aandacht.

Stoelyoga in Utrecht is yoga op of rond een stoel. Het is voor iedereen geschikt. Dus ook voor mensen met blessures, ouderen en mensen die spier-of gewrichtsziekten hebben. Omdat het een milde vorm van yoga is die rekening houdt met eventuele beperkingen en je uitdaagt juist daarmee te werken.

Een stoel yogales kan al bestaan uit een les van 20 minuten. Maar langer kan ook.

In de les doen we ontspanning- en ademhalingsoefeningen, rek- en strekoefeningen, versterkende oefeningen, lichaamshoudingen, concentratietechnieken en meditatie.Je hoeft je niet om te kleden en het is een heel laagdrempelige vorm van yoga. Met verrassend veel resultaat bij regelmatige beoefening. 

Je kunt na een les de stoelyoga ook zelf toepassen op kantoor, achter de computer in de vergaderzaal en zelfs in het vliegtuig. Zo blijf je ongemerkt fit.

Yogadocente Monique de Boer biedt stoelyoga aan als maatwerk. Voor bedrijven en voor particulieren bij mensen thuis of in een gehuurde ruimte.

Meer informatie over stoelyoga vind je bij:
https://www.stoelyoga-nederland.nl/het-beste-uit-je-brein/

Het resultaat van stoelyoga in Utrecht Oost

  • Lichaamlijk maak je spieren en gewrichten soepeler en verbeter je je motoriek

  • Energetisch leer je spanning los te laten

  • Mentaal verbeter je je concentratie

  • Emotioneel voel je je lichter door stoelyoga.

© Copyright – Yoga en Energiewerk – Monique de Boer