Je kunt je voor een yogales aanmelden door op de boek nu button te drukken

Als je voor de eerste keer komt maak je dan eerst een account aan. Iedere volgende keer dat je een les wilt boeken, log je in met je account gegevens.

  • Vervolgens kan je kiezen voor het boeken van een losse les ( €12,50 online tarief, €15,- normaal tarief, beiden inclusief BTW) of een strippenkaart van €67,50 (online voor 9 lessen ipv 6 lessen bij reguliere lessen). de prijs is inclusief BTW.
  • Studenten krijgen 10% korting . Kies voor de studenten variant en voer je student nummer in. zonder studentnummer is een studententarief niet mogelijk.
  • Een reguliere strippenkaart bestaat uit 6 lessen die je in een reeks van 6 lessen gebruikt. Je betaalt 5 lessen en kunt 6 lessen volgen. Online bestaat de reeks uit 9 lessen. Je ontvangt dus 3 lessen meer voor het zelfde bedrag bij online lessen!
  • Als je een strippenkaart gekocht hebt krijg je credits. Iedere keer dat je je inschrijft voor een les gaat er een credit af.

Je bent pas ingeschreven als je betaalt hebt. Je betaalt via Ideal . Je ontvangt een factuur van de betaling via de mail.

Bij inschrijving ontvang je een bevestigingsmail. In die mail zit ook een link waarmee je de boeking kunt annuleren.

  • Je kunt na de betaling alle lessen die je wilt volgen vast inplannen.
  • Je kunt ook per keer boeken. Druk op de “Boek nu” button bij de les die je in wilt boeken. Log vervolgens in.
  • Iedere volgende keer dat je inlogt kom je in een menu waarin je je kunt kiezen voor het gebruiken van een credit. Als je “gebruiken’ aanklikt kom je in het menu waar je een yogales kunt inplannen.

De komende corona-tijd vervallen de dinsdag lessen en zijn de maandagavond lessen online. Na aanmelding ontvang je een zoom-link Interesse? Neem contact op of meld je aan.