Welkom op mijn site Yoga en Energiewerk. Ik ben Monique de Boer. Yogadocente en Energiewerker. Twee disciplines die heel mooi op elkaar aansluiten. In zowel het energiewerk als mijn yogalessen speelt intuïtie een rol. Luisteren naar je intuïtie helpt je het leven te leiden dat bij jou past.

Energiewerk

Mijn belangstelling voor energiewerk en intuïtieve ontwikkeling ontstond in de jaren 90 toen ik als docente op de universiteit werkte. Ik had meer en meer het gevoel dat ik alleen nog maar uit ‘hoofd’ en ‘denken’ bestond.

Ik besloot mijn sensitiviteit en intuïtie een ruimere plek in mijn leven te gunnen. Ik volgde verschillende opleidingen op het gebied van healing en reading waarin ik mijn energie beter leerde beheren. Van 2012 tot 2014 was ik docente in opleiding bij Intuitieve opleidingen in Utrecht en co-docent Intuïtief Persoonlijk Leiderschap. Naast yogadocent en energiewerker werk ik als trainer ‘Persoonlijke Effectiviteit’ en als coach/supervisor voor organisaties, teams en individuen.

Door als energiewerker meer te werken met- en vanuit mijn intuïtie ervaar ik meer ruimte, creativiteit, gemak en vertrouwen in mijn leven. Healing en reading kunnen hetzelfde voor jou betekenen. Of je nu wel of niet geïnteresseerd bent in spiritualiteit.

Energiewerker en yoga

De ervaring die ik als energiewerker heb, pas ik ook toe in de yogalessen die ik geef. Ook daar speelt luisteren naar je energie en intuïtie een rol. Na zelf jaren yogalessen te hebben gevolgd, deed ik in 2015 een teacher opleiding Hatha Yoga in India. Ik ontdekte daar dat ik ook op mijn leeftijd (50+) veel flexibeler en (mentaal) veel sterker kon worden door yoga. Door yoga kom je meer thuis in je lichaam en in je hele ‘zijn’.

In 2016 volgde ik de 200 uur Yin yoga opleiding bij de Nieuwe Yogaschool van Johan Noorloos. Bij Yogamoves deed ik  de meer actieve en alignement gerichte Tapasya Hot yoga teacher opleiding van 60 uur.

In mijn yogalessen neem ik altijd wat energiewerk mee. In mijn lessen van 90 minuten ga je uit het ‘denken’ en ‘doen’ en kom je in het ‘zijn’. Iets waar je buiten de lessen ook veel aan hebt. Mijn lessen zijn er voor jong en oud, lening en stijf, sportief of eigenlijk een beetje ‘lui’. Iedereen is welkom!

CV Monique de Boer

© Copyright – Yoga en Energiewerk – Monique de Boer